Welkom bij Rise-up Coaching

Mijn Naam is 

Annouk Broekhuis.

Wat goed dat je de stap durft te zetten om te kijken of een coaching traject wat voor jou is. Die eerste stap kan het verschil maken. Kijk rustig rond en als je vragen hebt, neem dan contact met mij op.

Stress en Burn-out komen steeds vaker voor. Het leven is niet meer zoals vroeger en we vragen steeds meer van onszelf.  Op het werk moeten we voldoen aan targets en deadlines. We hebben een gezin, familie en vrienden die we ook aandacht willen geven. 

Maar hoe zit het met ons? Geven wij onszelf de aandacht die wij nodig hebben? Het antwoord hier op is nee. In onze huidige manier van leven nemen we niet voldoende rust en doen we niet vaak genoeg de dingen waar we blij van worden. Dit heeft gevolgen voor ons welbevinden. 

Niet iedereen krijgt problemen als ze niet genoeg rust nemen en er zijn ook veel mensen die op tijd merken dat ze even een stapje terug moeten doen. Soms hebben we hier wat hulp bij nodig. Lukt het niet om op tijd rust te nemen of herkennen we de patronen niet die ons uitputten. 

Mijn doel als coach is om samen te kijken hoe we jouw leven weer in balans kunnen krijgen. Vaak bezit je de vaardigheden al om je problemen op te lossen, maar zet je deze vaardigheden nog niet op de juiste manier in. Ik kijk graag met je mee hoe we dit kunnen gaan aanpakken. Je krijgt een persoonlijk plan dat is toegespitst op jouw hulpvraag. 

Vormen van coaching

Burn-out coaching

HSP coaching

Stress coaching


Mindful wandelen


E-mail verzonden